Den senaste tiden har det varit tyst då jag mer eller mindre fokuserat på en sak: Leviathan, rollspelet som jag under det senaste år intensivarbetat med. Just nu pågår en crowdfunding på FundedByMe där det går att backa Leviathan. Det innebär att du köper rollspelet i förhand och att vi skickar ut det så fort det blir klart.

Crowdfunding är bra för både utgivare och köpare. Vi får en pejl på hur stort intresse det finns för spelet och ni får hem rollspelet direkt i brevlådan då det är klart. Dessutom hjälper backningen oss att fixa häftiga saker till er köpare. Hittills har backningen sett till att broschyren Skeppsguiden skapas och att Abstract Assassinators soundtrack till Leviathan kommer att kunna laddas ned gratis. Vi närmar oss dessutom 15 000 kronors gränsen vilket innebär att vi släpper boken Jerichos murar till rollspelet. Alla backare får den som PDF (och fysisk bok om man har backat med tillräckligt mycket).

Har du inte redan backat, så passa gärna på att göra det nu! Efter att kampanjen är över lovar jag att dela med mig av mina erfarenheter om crowdfundingen och arbetet omkring det, tillsammans med lite andra godsaker.