Igår skrev Skepnad Gamestudio följande om mig på sin hemsida:

Robert Jonsson levererar tydligt innehåll genom sina spel och är lika tydlig och noga att framhålla sina medförfattare. Som skapare håller han sig nära sin publik och läsekrets – genom podcast eller andra sociala media – och detta nära band är en stor bidragande faktor till intresset för rollspelet Leviathan.

Med en imponerande beslutsamhet, dedikation och stor dos ödmjukhet har Robert Jonsson genomfört en mycket framgångsrik crowdfunding. Med en eget hopp om att nå 15.000kr fick han se detta överträffas för att nå hela 34.980kr på FundedByMe. 73 personer har förköpt spelet via kampanjsidan och dessa ambassadörer kommer möjliggöra ytterligare produkter från den redan prisbelönade författaren. Vi gratulerar Robert i den välförtjänta framgången!

Jag tycker det sammanfattar väl den person som jag försöker vara då jag driver projekt så när andra uppfattar mig så får det mig att le. Inom en snar framtid kommer jag att dela med mig om mina erfarenheter kring crowdfundingen både här och på Bortom.nu.