skuggornassupplementJanuari brukar vara en ganska tung månad ekonomiskt vilket betyder att man är mer noggrann med vad man lägger pengarna på. En sak som definitivt är värd att lägga pengarna på är Skuggornas supplement, en crowdfunding som MylingSpel just nu har igång. Äger du rollspelet Skuggornas mästare sedan tidigare har du inga skäl att låta bli att sponsra. Äger du inte Skuggornas mästare? I så fall köper du rollspelet den här månaden och sponsrar nästa! Enkelt, eller hur?

Produktlinjen är tänkt att innehålla följande böcker:

  • Skuggornas gömmor (häfte med extramaterial, släpps för crowdfundingen)
  • Skuggornas väsen (monsterbok)
  • Skuggoperationer (bok om specialstyrkor)
  • Skuggornas sällskap (beskriver mäktiga organisationer)
  • Skuggornas färdmedel (häfte som fokuserar på fordon)
  • En dag som alla andra (tidsreseäventyr)

Själv ser jag mest fram emot Skuggornas sällskap. Vilken tilltalar dig mest?