Moment 223

"Inspirationen är inget man får. Det är något man förtjänar." – Robert Jonsson

Spel 223: Super Mario Kart

Spel 223: Super Mario Kart Så var äntligen nästa avsnitt här! Valet vilket avsnittets spel skulle vara stod mellan Destiny och Super Mario Kart (Dear Esther kom aldrig in i matchen), men på målsnöret så trängde sig Mario över målsnöret först.

Avsnittet gästas av min bror Jimmy Jonsson och utöver spelet vi diskuterar barndomsminnen, Nintendonostalgi och om vår fars mörka hemlighet som tv-spelare. Sedan så spelar vi förstås Super Mario Kart tillsammans… med en handkontroll som inte alls ville vara med – vilket skapar en hel del frustration.

Vi hoppas att ni har lika mycket nöje med avsnittet, som vi hade då vi spelade in det.

Musikpauserna utgörs av följande låtar:

 • Character Select
 • Rainbow Road (OC remix)

Du kan gilla Spel 223Facebook, följa mig på Twitter & Instagram som NateTraveller eller prenumerera på podden via RSS eller iTunes. Vill du nå antingen mig eller Jimmy gör du det på spel@moment223.se.

Föregående

Nyårslöften 2016

Nästa

Vinnare av Örebro kommuns tillgänglighetspris 2015

4 Kommentarer

 1. Mattias

  Haha, jag minns ju hur vi satt och gnetade med Faxanadu(?) hemskt många timmar också 😀

 2. Det gjorde vi! Jag har även starka minnen om hur vi tog oss igenom Metal Gear också tillsammans då vi var små. Mycket Nintendo-glädje då! 🙂

 3. Per

  Hej!
  Har alltid varit skitdålig på bilspel. Mariocart inget undantag =)

  Ljudet var lite lågt i detta avsnitt =( Det gjorde att jag tyvärr inte kunnat lyssna klart (Lyssnar på jobbet i min skramliga truck)
  (OBS! Inget elakt menat! Bara försök till snäll kritik!)
  Hoppas du lyckas fixa till det till nästa avsnitt av denna mysiga podd!
  Kram Per

 4. Tack för feedbacken! Oroa dig inte för att jag tar illa upp, jag gillar konstruktiv kritik. Troligen är det dåliga ljudet en resultat av två saker: dels att jag har en ny mikrofon som jag inte har lärt mig ännu (och hade fel inställningar på), dels att inspelningen inte sker över Skype utan i ett samma rum. Jag har en del kvar att lära där.

  En fråga: upplevde du ljudet sämre då vi började spela, eller var det lika dåligt rätt igenom?

Kommentera

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén